1

Kort om oss:

I 1988 starta Steinar Hoddevik eiga bedrift, og har deretter vokst seg opp til og bli den største bedrifta innan kranutleige i Sogn og Fjordane. Førde Kranutleige A/S leiger lokale med Hoddevik eigendom A/S på Øyrane 10 i Førde. Kontakt oss for videre informasjon og gode tilbud innan transport, kranutleie og andre tenester.

Tenester og maskinpark:

Førde kranutleige AS disponerer 9 mobilkraner frå 30 tonn til 350 tonn. 3 trekkvogner, derav 1 med 28TM kran og 5 semitrailere. Førde Kranutleige AS har i dag 10 heiltidsansatte. Vi tar helse, miljø og sikkerhet på alvor, på alle områder. Bevisst arbeid viser positiv nedgang i skadefrekvenskurven. Vi arbeider hele tiden med å være en mønsterbedrift innen helse, miljø og sikkerhet. Vi mener at dette er områder som også kommer våre kunder tilgode. Som kunde hos oss er du alltid sikret gode tekniske løsninger til konkurransedyktige priser.

2
3

Andre tenester?

Vi tilbyr våre kundar utleige av små og store mobilkraner, lastebilkraner og det meste innen transporttjenester. Vi har over 25 års erfaring med tekniske løsninger for alle løfteoperasjonar og transporttjenester. Førde Kranutleige A/S leiger lokale med Hoddevik eigendom A/S på Øyrane 10 i Førde Ta kontakt med oss for informasjon rundt våre kranløsninger, oppdragsbeskrivelse og tilbud .